Невена Христова от  ни представя нумерологичната си прогноза за месец юли.

...
Невена Христова от  ни представя нумерологичната си прогноза за месец юли.
Коментари Харесай

Нумерологичен хороскоп за юли

Невена Христова от  ни показва нумерологичната си прогноза за месец юли. Изчислете персоналната си година и вижте какво ви чака!

Изчисление на персоналната година:

Нашата персонална година настава на рождения ни ден всяка година и най-често се разминава с календарната – в случай че не сме родени на 1 януари. Изчисляваме я като вземем дата на последния си рожден ден и съберем всички числа в нея, след което редуцираме до приемане на едноцифрено число.

Пример : дата на раждане 5.11.1980, финален рожден ден: 5.11.2019, 5+1+1+2+0+1+9=19=1+9=10=1+0=1. Личната година на този човек е под осцилация 1 и тя продължава до идващия му рожден ден на 5.11.2020 година

Активните дни демонстрират дните, когато в наш интерес е да бъдем действени и предприемчиви, да не се носим по течението. Заемането на позиция и преследването на задачите ни ще ни донесе триумф.

При пасивните дни е противоположното – най-успешното държание е първо да забележим развоя на събитията и след това да реагираме, да сме по-изслушващи, приемащи и търпеливи.

Критичните дни ни предизвестяват да сме по-внимателни, да не подхващаме рисковани ходове, в случай че е допустимо да не планираме значими срещи и събития, както и да сме по-бдителни при дълги пътувания. Те са положителни за лекуване, както и за отвод от токсични привички и връзки.

Активни дни : 1, 3, 5, 10, 12, 14, 15, 16, 19, 21, 23, 25, 28, 30

Пасивни дни: 2, 4, 6, 7, 8, 9, 11, 13, 17, 18, 20, 22, 24, 26, 27, 29, 31

Критични дни: 15

Лична година 1

В твоята персонална година на ново начало ти следва месец на облаги и резултати. Не бързай да харчиш всичко или да инвестираш преждевременно, а задели част от сумата. Повечето работа ще значи и повече доходи. Заради коридора на затъмнения и ретроградността на Меркурий не те поучавам да започваш изцяло нови неща изключително при започване на месеца. Особено значимите ти в веществен проект дни са 9, 18 и 27. Импулсът за нещо ново ще е мощен на 2, 11, 20 и 29, овладей го.

Лична година 2

В твоята персонална година на деликатност и компромисност ще имаш един по-емоционален и завършващ юли. Опитай се да насрочиш отпуска или за този интервал и никога не започвай нещо значимо. Използвай интервала, с цел да се откажеш от нездравословни привички и несъответствуващи хора в обкръжението си, както и с цел да обмислиш съществено новите си проекти. Очаквай уточнение на персонална връзка или основаване на съдружничество. Дните, подобаващи за диалози и срещи, са 3, 12, 21 и 30. По-трудни ще са 1, 10, 19 и 28.

Лична година 3

В твоята година на другарство и нови контакти ще имаш шанса за ново начало. Нека то бъде в интелектуалната сфера, тъй като месецът не е подобаващ за дейни нововъведения в материалния свят. Очаквай срещи със остарели другари и познати и опция за възобновяване или тотално спиране на връзките с тях. Възможна е среща с житейски сътрудник. Резултатните ти дни са 5, 14 и 23. Не започвай значими нови неща изключително на 9, 18 и 27.

Лична година 4

В твоята персонална година, обвързвана с повече компликации и проблеми, ще имаш опция да се оставиш на течението и просто да наблюдаваш какво се случва. Пусни контрола, в случай че си от този вид хора, и се остави на милостта и мъдростта на Вселената. Не започвай нови неща, само че си пожелай нещо и наблюдавай какво се случва. Твоите магични дни, в случай че успееш да следваш препоръките са 9, 18 и 27. Трудностите ще са повече на 2, 11, 20 и 29.

Лична година 5

В твоята персонална година на и промени юли е съвършен да посетиш ново място и да срещнеш нови хора. Заради ретроградния Меркурий най-вероятно мястото няма да е напълно ново, нито хората напълно непознати. Но все пак придвижването и прекарването ще ти доставят наслаждение. Хубавите ти дни през месеца ще са 3, 12, 21 и 30. Внимавай с внезапните промени и с пътуванията на 2, 11, 20 и 29.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР